Vilken dag…

img_1043

Här hemma har vi inte riktigt återvänt till vardagen ännu utan fortsätter julledigheten hela denna veckan också. Känns otroligt lyxigt.

Så idag har vi varit i ishallen (igen) och imorgon tar vi simhallen (igen). I den förstnämnda gick det lite bättre än sist.

Vi hjälpte loppan att ta ner förväntningarna lite (förra gången trodde hon liksom att hon skulle åka som en konståkningsdrottning på direkten) och började med att lära oss stå stilla på skridskorna.

Och sedan så klart busa en massa genom att låta pappan skjutsa runt en på ett hockeymål.

Det är mysig bubbla att fortsätta vara i lite till, den här julledigheten. Sedan grusar vi den självmant ikväll genom att ta fighten om nappen här hemma…

Vi tänkte att det passar bra nu när vi är hemma båda två, men hujedamig vilken kamp det är. Loppan kan vara en av Sveriges mest envisa barn och är arg som ett bi just nu (hon har varit med och planerat men ångrade sig ”lite” när det var dags för själva utförandet) så hon fick lov att följa med pappan till affären för en sen kvällshandling.

Och jajemen, mamman sitter här hemma och hoppas att hon slocknar i bilen…

Just det –> kalendrarna hittar ni här. Jag är så glad att det är 2017 nu så att alla som beställt faktiskt kan börja använda sina kalendrar nu.

Inlägget Vilken dag… dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *