En kaffe här

image

image

Brrrr det är minsann -14 grader ute och helt klart köldrekord för i år (så kul det är att säga sådant där när det bara traskats in några dagar på det nya året) och vi ska ut och njuta en sväng lite senare.

Vi hade dock en liten blöjrelaterad olycka här hemma på morgonen som gjorde att flertalet av familjemedlemmarna redan har badat, detta medför i sin tur att vi får stanna inne en stund till. Och att gå ut i -14 med en nybadad bebis känns som något som gärna ska undvikas.

Så vi slår oss ner lite inomhus först och torkar till. Ska passa på att dricka en kopp kaffe till och klicka hem lite shopping. Det blev (till slut) ett lekrum och ett sovrum på ovanvåningen. Lekrummet är det full fart i men just nu är sovrummet ganska så kalt, så det behöver fluffas till lite.

Trevlig fredag alla!

Inlägget En kaffe här dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *