Magiskt

img_1648

Äntligen kom det lite snö också. Redan igår var vi ute en lång stund i det soliga vintervädret men idag var det till och med ännu bättre.

Efter att ha börjat dagen med att bli bortskämda med fika hemma hos svärmor så har eftermiddagen spenderats med pulkaåkning, linbana och test av rutschkana under snöförhållanden. Det senare var vansinnigt roligt och lite nervkittlande för en viss hönspappa. (Inga namn nämnda, men han börjar på A och slutar på ndreas.)

Och så hade jag och loppan snöängelspremiär!

Efter tre timmar utomhus ska vi nu tina upp lite med hjälp av varm choklad med små minimarshmellows. Sedan väntar middag med Max och Carro som i sin tur ska följas av jobb i Daymonthyear-verkstaden. Kul, kul och kul!

Vilken dag vi fick!

Inlägget Magiskt dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *