Eucalyptus och en bättre dag

Det blev (tack och lov) en bättre morgon denna morgon. Det började dock med en liten krigsförklaring innan vi ens kommit ner (hon ville äta frukost, jag ville att vi skulle klä på oss först) och jag tänkte en sekund ”ska det bli ännu värre idag?!”.

Men så var jag tack vare all hjälp, pepp och kärlek igår på Instagram fylld av energi och små knep. Kika gärna in på min Instagram (@husnr24) så finns det massor av kloka tankar och råd under gårdagens bild.

Sammanfattningsvis tänker jag:

– än mer bestämdhet och tydlighet (inte lämna lika mycket förhandlingsutrymme),

– räkna ner från tre och hämta om hon inte kommit innan dess,

– använda klockan

– massa pepp och gos när det går som det ska,

– antingen göra bilder själv eller beställa från nätet för ”vardagssaker” så att hon kan hänga med där.

Vi avslutade den där kaosdagen igår med att ha spa nere i källaren tillsammans, hon och jag. Bad, tända ljus och en saga som lästes inne i bastun. Sedan somnade vi i en hel hög tillsammans vid läggningen.

Ett mycket bättre avslut än start på dagen.

En tur till blomsteraffären för att handla lite nytt grönt stod egentligen på dagens schema. Den torkade eucalyptusbuketten är fortfarande så vacker men den behöver lite sällskap. Men så blåste en hel snöstorm upp utanför fönstrena, så vi har allt hållt oss hemma.

 

Inlägget Eucalyptus och en bättre dag dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *