Hej då Åhléns

Min sista provrumselfie.

Imorgon arbetar jag min sista dag på Åhléns…… Det känns både vemodigt, konstigt och spännande. Jag har jobbat som Visual Merchandiser i 7 år på Åhléns, världens roligaste jobb med världens bästa kollegor. Shit va jag kommer sakna dom. Det har varit helt fantatiskt roliga 7 år jag har haft och jag har utvecklats otroligt mycket. Även om jag ser otroligt mycket fram emot allt nytt som kommer så är det såklart otroligt känslosamt. Och morgondagen kommer att bli en gråt-dag, det känner jag. Ibland känns det ju som om man umgås mer med sina kollegor än sin familj.

Redan idag fick jag kramas och säga ”hej då” med några av mina speciella kollegor som har en speciell plats i mitt hjärta, eftersom dom var lediga imorgon.

Jag tar med mig så otroligt fina minnen från Åhléns, ett företag jag verkligen älskar att jobba för. Och jag tror jag lärt mina kollegor mycket under dessa år, många utav dom kan ”mitt jobb” på sin avdelning. Det har alltid varit mitt mål, att dela med mig av min kunskap och aldrig göra allt själv. Man blir för sårbar då…..

Det har blivit några selfies i provrummen under åren…. 

Belysning, jag ÄLSKAR belysning. Speciellt nya spotlights. Det kommer jag sakna, rätt belysning kan förändra en hel avdelning.

När chefen tvingade mig att sätta fast ett larm på nya skruvdragaren eftersom jag hade tappat bort några stycken, ooops…..

Prisskylten till en blus inspirerad av Småstadsliv som blev en ”snackis” på Åhléns.

Alla härliga, roliga stressiga, inspirerande kampanjer jag gjort. Eller när jag inte tänkte alls och tog på mig kort kort kjol den dagen jag skulle hänga skyltar i hela taket. Alla skratt och roliga skämt inom vår härliga arbetsgrupp…… Allt detta kommer jag sakna.

Mycket tok, asgarv, kramar, stressiga dagar, julkampanjer…… Det är så mycket minnen jag bär med mig från dessa år. Jag gråter redan nu, under hur det blir imorgon. Att vara känslomänniska är lite jobbigt ibland. Jag har verkligen försöka stålsätta mig hela veckan för att inte gråta.

Vet ni, mest av allt kommer jag sakna alla mina fina kollegor på Åhléns i Borlänge nu när jag och ”chefen” går emot nya utmaningar.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *