Nytt från Ellos


Strax innan jul fick jag hem en ny matta och ett nytt bord från Ellos. Efter att vi möblerade om på övervåningen saknades båda dom sakerna. Mattan är verkligen supergosig och hur mjuk som helst. Aaron höll på i flera dagar med att bara springa och busa på den. Jag hade helst velat ha en lite ljusare grå som bröt av mer mot fåtöljerna men jag tycker detta funkar bra.

Tyvärr såg jag nu när jag var inne på sidan att båda produkterna var slut. Men de hade fått in en massa annat fint. HÄR hittar ni alla vårnyheter till hemmet.

Just nu har Ellos ett erbjudande med 25 % rabatt på din beställning!
Ange koden 355402 i kassan.

Inlägget presenteras i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar. 

Inlägget Nytt från Ellos dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *