Vår matplats – men vart ska den vara?

Det var så fint att vakna upp denna morgon och vara samlade alla igen. Pappan i familjen har varit på vift i två dagar så det var glädjetjut, från både mig och barnen, när han ropade ‘god morgon’ från soffan.

Jag hade gosat ner båda barnen hos mig (trivs allra bäst så) och vi körde visst sjöstjärnans sovposition alla tre inatt. Då var det mindre lätt för en stycke pappa att få plats. Soffan och värmd av ett rosa prinsesstäcke i längd si så där 140 cm fick det visst bli.

Sedan har vi ätit frukost länge (favoritsyssla), lekt i lekparken, hämtat och öppnat (läs: slitit upp) efterlängtat paket, lunchat på stan, uppdaterat tjejernas garderober med lite fynd, gått promenad, fikat och sedan avslutat kvällen med bad och bastu följt av hemmabio.

Några kvarglömda semlor slank ner med en kopp kaffe och både jag och maken uttryckte lite sorgset att det nog allt är dags att ta ner julstjärnorna som är det allra sista. Vi verkar verkligen hänga kvar i julen detta året. Får försöka skaka av oss det nu.

Lite tulpaner finns här hemma som fina Lisa hade med sig igår och imorgon ska jag försöka åka till blomsteraffären och fylla upp med än mer grönt, så känns det förhoppningsvis bättre. Kanske.

Och vår matplats har flyttat sig lite. Kanske väldigt svårt att avgöra dess placering på bilderna, men vi har lite svårt att veta vart vi ska ställa matbordet.

Bordet vi kanske vända det…? Så att kortsidan är mot fotoväggen. Hmm… Ja det känns kanske som att vi inte riktigt fått till det. Och fotoväggen har jag tänkt bygga vidare på också.

Fortsättning följer!

Inlägget Vår matplats – men vart ska den vara? dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *