secondhand – DIY/pysselmaterial


Hallå! Hoppas att ni har haft en bra helg! Igår var jag på 30-årsfest (där värdarna gjort dessa fina inbjudningskort) och jag bestämde mig tillslut för att klä ut mig till Chris i SKAM. Hon är ju lite av en anonym karaktär i serien, så det det var inte alla som gissade rätt på min utklädnad direkt, men efter nån ledtråd. Hoppas vi får se en säsong med henne i fokus! Det var en väldigt rolig fest iallafall, i en så fin lokal och de hade fixat värsta buffén, quiz, minibar osv. Framåt kvällen togs borden bort för att göra rum för dansgolv.

Men! Det är egentligen det på bilden jag vill tipsa om: att leta DIY/pysselmaterial secondhand. Jag brukar kolla efter allt ifrån resttyger till virknålar och garn. Det är roligt och inspirerande att ha ett litet pysselförråd! Detta hittade jag sist: tyg till kommande projekt, träkulor som jag nog ska använda till blomsteramplar, en bok om handarbete och små svarta klädnypor som antingen får bli kylskåpsmagneter eller något annan typ av upphängning.

Inlägget secondhand – DIY/pysselmaterial dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *