1:a dagen som egenföretagare

Hej babes

Min 1:a dag som egen företagare var ganska händelserik på ett inte så trevligt sätt. Jag tog samma tåg från Gävle till Dalarna som jag alltid tar på måndag mornar efter ”Gävle-helg” men istället för att gå till Åhléns så gick jag till gymmet. Det kändes jätte konstigt och nästan lite busigt….

Jag körde ett grymt benpass på 1,5 h som jag vet kommer kännas i benen i övermorgon. Sen åkte jag till tandläkaren för att fortsätta min rotfyllning, steg 2. Fyyyyy fan kan jag bara säga, samma jäkla känsla en gång till. Att ligga med käken uppspänd i nästan 2 timmar måste vara det värsta som finns. För det första hatar jag att vara still, och för det andra så hatar jag ännu mer att bli fast hållen (jag får rå panik) och exakt den känslan har jag i den där jävla tandläkarstolen med en hård klammer runt tanden och nån jäkla blå ”duk” över hela ansiktet.

Smärtan man får i käken efter 1 timme och 45 minuter när man har pressat upp käften allt man har är obeskrivlig. Det känns som att bli våldtagen i munnen typ….. (om jag ska överdriva en gnutta) hemskt är det iallafall.

Jag tycker tandläkarna och sköterskorna gör ett fantastiskt bra jobb, absolut. Men fy fan alltså, dessa två gånger jag varit dit nu är bland det värsta nånsin. Tack gode Gud att det är över.

Resten av veckan kommer bli betydligt trevligare. Imorgon ett möte i Falun, sen sätter jag mig på ett tåg till Göteborg och ska jobba lite åt Pär. Sen tillbaka till Falun på torsdag och lite fler möten, och på fredag blir det Formex för mig och Tessan…. Men innan veckan kommer att bli bra ska jag bara först göra en rektoskopi imorgon bitti. Hahaha, denna vecka alltså. Ska bli skönt att ta reda på vad som är fel, magen har krånglat länge nu. Det kan ju dock vara stress.

Men förutom dessa 2 läkarbesök så kommer veckan bli toppen.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *