GILLIS FÅR EGET RUM / GILLIS IS MOVING OUT OF MASTER BEDROOM

Gillis har nu blivit 1,5 år och vi tänkte att det var dags för det stora testet – att sova i eget rum. Dels för att han blir störd av oss och tja, det kändes dags att återta Master Bedroom ?

Sagt och gjort. Vi kånkade ner spjälsängen till första våningen (den är sjukt tung!) och efter lite städning och omflyttning av diverse möbler var sängen på plats och jag kunde fokusera på det roliga; dekorera, fixa, pynta eller kalla det vad ni vill. Fiffet är det bästa!

Vid sidan av sängen hängde jag en liten påse där tanken är att vi ska kunna samla upphittade nappar. Att stå mitt i natten och  desperat leta efter en napp någonstans bland täcken och kuddar är extremt frustrerande. Jag köpte till och med självlysande nappar för att undvika problemet men det hjälpte föga som ni förstår.  Nu hoppas jag bara vi kan vara disciplinerade nog att lägga napparna i påsen under dagen så den inte är tom vid de nattliga omstoppningarna.

Påsen är från Tellkiddo och finns här! Den lilla grå gosiga filten finns här!

Jag är så glad för den nya lampan  i form av en luftballong! Det kan vara den sötaste barnlampan jag sett. Ni hittar den här!

Sen kan vi ju såklart inte helt släppa kontrollen så ja – det är en liten kamera som även känner av ljud och rörelser som sitter fäst vid sängkanten. Kunde såklart räckt med en vanlig babywatcher men har man en man med extremt teknikintresse är detta vardagsmat. Och lite smidigt är det att bara öppna en app och snabbt kolla att ungen sover ?

/Olivia

 

Inlägget GILLIS FÅR EGET RUM / GILLIS IS MOVING OUT OF MASTER BEDROOM dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *