THE MOD

Jag är lite sugen att måla om sovrummet i nån mörk murrig färg. Helst av allt gillar ju jag att blanda väggfärg själv, då blir det precis som jag vill ha det. Jag ska nog leta på mina färgburkar och kolla vad jag har. Det värsta som kan händar väl att inte förgen räcker till hela väggen, hahaha.

Denna spray från Rituals är en favorit här hemma i sovrummet. Jag sprayar den på kuddarna innan läggdags och då sover man så skönt så skönt så….. 

Tja tja

Jag har fått några frågor om vad det är vi ska göra nu, jag och Tessan. Jag gjorde ett litet inlägg innan jul, men några verkar ha missat det…..

Hursomhelst, vi kommer att styla lägenheter och hus inför försäljning. Och vi har knytit avtal med Fastighetsbyrån i Falun och Svensk fastighetsförmedling i Gävle. Det ska bli sååååå kul tycker vi. Och det kommer ju bli lite som jag jobbat förut på Åhléns, fast ännu roligare. Vi har även planer på att erbjuda hela konceptet med både fotning/styling till alla kunder.

Sen håller vi på att jobba på en webbshop där vi kommer sälja allt ifrån lite egendesignade möbler, detaljer och inredning som vi använder i våra stylingar, till den perfekta tishan. En livsstils shop på nätet helt enkelt. Där kommer det även finnas en flik som heter Vintagefynd…..

Där kommer du som kund kunna lämna in dina märkeskläder/väskor som du tröttnat på till oss. Vi stryker, fotar och säljer dina grejjer och sköter även frakten åt dig.

Eller så är du kunden som fyndar den där märkesväskan/plagget hos oss i riktigt bra skick för betydligt billigare peng än nypriset. Recycling liksom!!!!

Nu är det ett tag kvar innan webbshopen är klar, men vintagefynd kommer öppnas på instagram om några veckor. Det ska bli superspännande tycker vi. Vad tycker ni?

Vi heter THE MOD

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *