tjuvtitt på månadens DIY till Monthly Makers


Har ni börjat skapa något på månadens tema (kontrast) till Monthly Makers? Ni har till den 28e på er, så ännu är det inte försent! Här ovan får ni en tjuvtitt på vad jag håller på med. Jag fick ändra idé lite på vägen, men tycker nästan det hör till i skapandeprocessen. Iallafall för mig! Mitt DIY denna månaden har inspirerats av växtriket och jag har skapat med en metod jag inte använt på ett bra tag. Så kul att hitta tillbaka och att vara helt inne i processen!

Här kan ni läsa mer om vad Monthly Makers är och här hittar ni månadens tema!

Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, ElsaEmilia, Fredrika, JessicaJulia, Mikaela, Ruth, Stina, Wilda och jag. Mer av oss hittar du på FacebookInstagram, Pinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!

Inlägget tjuvtitt på månadens DIY till Monthly Makers dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *