Hotell Bellora

Såååå snyggt i restaurangen, älskar inredningen och ”vin väggen” 

Vilket fantastiskt hotell vi bodde på i Göteborg. Pär har bott här många gånger och sagt att han vill visa mig detta, och jag förstår varför nu. Ett hotell med en otrolig härlig charm och härlig inredning. Älskar allt.

Tyvärr hann vi inte prova restaurangen för vi kom fram så sent på tisdag kväll, men frukosten va magisk,  nu fick vi ju lov att hejda oss på allt gott eftersom vi detoxar. Jag hade kunnat äta huuuur mycket som helst annars.

Rummet var litet men så jäkla mysigt. Och sängen va så skön jag jag somnade direkt jag la mig. Vi har redan bestämt att vi ska åka hit tillsammans igen, för jag bara måste prova pizzan med löjrom från deras fantastiska italienska restaurang.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *