När Noora och William hamnar på kroppen

Alltså, tröjan!

För att ta det från början, ni minns kanske att jag var tärna på fina vännerna Kajsa och Viktors bröllop i augusti? Som bestman på samma bröllop fanns Jacob som är grundare av Manners Apparel som gör dessa ”Love couple sweaters”.

Och ja,  det kan ha varit så att jag suttit och stalkat deras hemsida om de inte skulle få för sig att trycka en tröja med Noora och William efter min (och ”några” andras) hype över serien Skam. Så en dag fick jag ett meddelande från Kajsa, som hade fått lyssna lite på mitt tjat om detta, med en screenshot över denna tröja.

Klicket gick fort vill jag lova. Skulle ni också vilja klicka loss så finns tröjan här.

Denna tröjan får bli dagens outfit när vi alldeles strax beger oss ner till lekpark och kafé för dejt med vänner. Och så är det fredag, så vi ska passa på att handla massor av gott på vägen hem, det är en speciell känsla över fredagar minsann.

Önskar er en fin fredag!

Inlägget När Noora och William hamnar på kroppen dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *