Formex

En härlig formexmässa med massor av inspiration och intryck. Endel nyheter, men också väldigt mycket same same tycker jag.

Här nedan får ni se några av alla foton jag tog på mina favoriter.

Jag hittade ett helt nytt varumärke, Sixty days. En skön bohemisk stil som jag gillar. Märket är svenskt och har haft kollektioner med kläder tidigare, men har nu alltså även börjat sälja inredning. Jag tänker på Mexico när jag ser detta, om vi säger såhär, utifall instagram kändisen sincerely Jules skulle vara inredning skulle hon se ut såhär.

 

AYTM, ett danskt märke kah tror vi kommer att få se mer utav. Dom är bra duktiga dom där danskarna alltså…

THE MOD

Notre Monde, ett varumärke från Belgien som med all säkerhet kommer synas mer i Sverige efter denna Formex mässa. Älskar dom stora speglarna med patina och mönstren i brickorna. Borden kan du byta ut och förändra efter tycke och smak.

House doctor är alltid bra, kolla bara vilka gulliga ballonger här nedan till barnrummet. Hade dessa funnits när mina grabbar varit små hade stackrarna fått ballonger som matchade maileg kaninerna dom aldrig lekte med, Hahaha.

I Ernst fina monter mötte jag upp Åsa och Helena som visade oss alla fina nyheter. Detta brickbord var precis vad vi letade efter, lätt smidigt och man kan använda det både ute och inne. Ett sånt kommer jag absolut att köpa.

Sen måste man såklart lukta och prova lite nyheter inom skönhetskategorin. Och denna pärla hade både en supersnygg förpackning och luktade ljuvligt. Vakinme.

Nu är huvudet fullproppad med inspiration, idéer och tankar.

Jag tycker färgerna och stilarna gick i samma som förra våren. Mycket pasteller eller, grå toner, ljusa trä inslag, sten och skinn.. Alternativt mörk grönt och lite mer svulstigt, med sammet och tunga tyger. Tredje stilen är bohemisk med fransar och paljetter. Färgerna offwhite, grått och svart. Mattor med batik mönster alt rutor.

Överlag tycker jag de flesta formerna var mjuka och runda. Inte lika hårt och kantigt….. alltifrån vaser, speglar, lampor, möbler och vägg dekoration.

Här fick ni en liten dos Formex av mig. Ha en fortsatt fin helg nu

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *