Badrummet

Handdukar HÄR och HÄR, duschdraperiet är gammalt men ett i liknande stil finns HÄR, liknande korg som jag travar mina handukar i finns HÄR 

 

Hej på er.

Finns det något bättre än nystädat hus, och speciellt badrummet. Jag får en otroligt skön känsla i kroppen när hela huset är nystädat. Men badrummen kan man inte ”snabb städa” som man kan göra med övriga huset. Alltså jag går ju loss med damsugaren ibland och då ryker ALLT, lego, strumpor, rubbet…. Men badrummen kräver lite mer tid för att jag ska få den där tillfredställande känslan i kroppen. Jag köpte lite nya snygga handukar för att piffa lite med, blev ju superbra.

Annats har jag dragit på mig världens förkylning, jag som hatar att inte kunna träna och att känna mig seg och hängig. Jäkla skit också. Idag hade jag och Tessan möte med vår mentor, och jag bara satt och snörvlade och nös. Jag har inte tid med detta NUUUU, skitskitskit.

/Marit

(Inlägget innehåller reklamlänkar) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *