Fredag och Malmö tripp


Överkast i linne HÄR/ Lampa HÄR/ Matta från Gry af sif/ Sängkläder i linne Från Kosta linnewäfveri

Hej hej….

Men vad den här veckan har gått fort och nu härliga fredag, bästa dagen på veckan. Ska jag vara helt ärlig så har inte ens denna vecka känts som en ”jobb-vecka”

Det är nu andra veckan jag gör som egenföretagare och jag älskar det. Självklart kommer jag inte tycka så alltid och jämt, men när jag känner efter mer och mer så är jag nog en person som passar som egen. Tessan också faktiskt. Igår jobbade vi ca 11 h men jag hade super mycket energi kvar när jag kom hem, och mitt humör var verkligen på topp. Och så har jag inte kännt så långt jg kan minnas. Jag känner hur mycket jag älskar att få vara kreativ i mitt tänkande och utmana mig själv lite grann och bara tanken att jag gör det åt mig själv är ju fantastisk.

Igår träffade vi alla mäklarna på Svensk fastighetsförmedling i Gävle, vi höll en presentation om oss, varför dom ska erbjuda sina kunder styling och svarade på alla funderingar och frågor. Efter det drog vi direkt till en kund som vi ska jobba åt nästa vecka. Ett helt tomt radhus som ska möbleras och stylas, alltså ingen styling utan en hel homestaging. Sååååå kul. Huvudet snurrar av idéer.

Nu sitter jag på tåget till Gävle, jag jobbar ju lite åt min Pär också. Så jag ska till kontoret och på em flyger jag och Pär till Malmö. Vi ska hälsa på en kompis till mig. Det roliga är att jag och Jenny har aldrig träffats, vi lärde känna varandra över nätet för flera år sedan. Och idag ska vi träffas….. såååå spännande. Och jag har aldrig varit i Malmö förut heller, bara hört att staden ska vara jätte vacker. Vi ska även ta en tripp över till Köpenhamn, älskar köpenhamn.

Jenny åhar 2 grabbar i mina pojkars ålder pluss en liten sladdas, vi tycker och känner lika i det mesta. Samma intresse för inredning och samma värderingar liksom. Visst är det härligt vad det här med bloggar och instagram kan göra att man lär känna härliga människor. Jag har flera stycken sådana här människor som jag vill träffa ”på riktigt”

Jag önskar er en jätte härlig/rolig/mysig helg finingar.

/Marit

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *