I en bubbla

Hej på er och tack för alla fina ord och heja rop, det värmer verkligen! ❤

Jag ligger fortfarande kvar på SöS och special BB. Dagarna går i slow motion och jag har endast fått röra mig mellan sängen och toaletten på mitt rum. Lillebror har fått sina 2 sprutor som gör att lungorna utvecklas fortare och de har nu verkat så det känns jätteskönt att veta om han skulle komma nu. Jag fick dropp under de 48 timmarna så att jag inte skulle få värkar under tiden sprutorna verkade.

Just nu är allt lugnt och jag har fortfarande värkar men inte lika regelbundet som i torsdags när de la in mig. Förhoppningsvis har all vila gjort att kroppen slappnat av lite, hoppas hoppas. Idag har jag fått duscha (alltså halleluja! ?) och börjat få gå lite fram och tillbaka genom korridorerna bort till dagrummet och köket. Det har peppar peppar gått bra än så länge!

Imorgon gör de ultraljud igen och kollar livmoderhalstappen så får vi se efter det om det är så att jag kan få åka hem och vila, vågar inte riktigt hoppas på det ännu.

Det som är allra värst nu är att jag inte får träffa min man och son så mycket. De har varit här och hälsat på varje dag men känns så konstigt när de åker och jag inte för följa med hem. August tar det ganska bra, han tyckte att det var läskigt första gången med alla maskiner och sladdar (fick dropp då) men sen gick det bra. Vi ligger i min säng och myser och det är så härlig att bara få hålla om honom och bara få ha de nära mig och äta middag ihop.

Jag tar en dag i taget och är så tacksam för alla fina vänner och familj som finns runt oss som stöttar och hjälper till! Kram

Inlägget I en bubbla dök först upp på Josefin Netz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *