Vår helg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilken helg!!!

Jag ÄLSKAR Malmö. Vi har haft en fantastisk helg i denna stad.

Vi började fredagen med att checka in på vårat hotell, Renessans, och senare på kvällen äta en helt magisk skaldjursfat på restaurang Johan P som låg ett stenkast från hotellet. Efteråt satt vi på uteservering (!) och drack drinkar, bara att kunna sitta på en uteservering umder infravärme kändes exotiskt för oss som kommer från ställen där det är fullt med snö.

På lördagen klev vi upp tidigt och tog tåget till Köpenhamn, och den staden älskar jag precis lika mycket. Eftersom Jenny är lika inrednings intresserad som jag tog hon med mig till alla sina guldkorn. Och jag vet inte riktigt vad jag tänkte med men jag shoppade loss totalt, Hahaha. Jag tänkte då inte på att våra 2 små resväskor redan var överfyllda med kläder (ni vet ju hur jag är när jag packar) Jag tänkte inte heller på att jag fick släpa omkring på gigantiskt stora kassar på axeln hela dagen….. Jag har fortfarande ont, hahaha. Aja, vad gör man inte för asbra shopping va? Danskarna, dom kan sin design på inredning, så är det bara. Vi åt lunch inne på saluhallarna, och där hade nog Pär kunnat gå runt hur länge som helst. Vin, kött, färsk fisk, oliver, olja, huuur mycket gott som helst och till ett sånt otroligt bra pris

Sen shoppade jag även lite bas-tishor från Abercombi & fitch. Älskar kvalitén på deras bas.

På lördag kväll åkte vi tillbaka till Malmö, svidande om på vårat rum och åt på en härlig restaurang som heter Bastard. Väldigt coolt och hippt ställe.

Idag, söndag, besökte vi Ilva. Danmarks svar på Ikea som finns på flera ställen i Skåne. Och eftersom vi älskade saluhallarna så mycket i Köpenhamn så blev det lunch på söndag inne på Malmös saluhall.

Vår helg har varit helt magisk som ni kanske förstår, och det är verkligen inte sista gången vi åker till Malmö. Staden är ju magisk, jag besöker den mer än gärna snart igen, gärna på sommaren. Och att äntligen få träffa Jenny känns så himla skoj, det kändes verkligen som om vi träffats flera gånger förr. Inget konstigt alls, sånt är så jäkla härligt.

Hoppas ni också haft en härlig helg.

/Marit

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *