Hej tisdag och frukostdrömmar

Det här hade varit en önskefrukost även denna vardagsmorgon, men så här ser det bara ut på helgerna hemma hos oss.

Visserligen blev det kvarg till frukost även denna morgon men istället för fint piffad med trevliga tillbehör blev det rakt från burken, helt au naturale, med en av barnens skedar som verktyg och samtidigt som jag fixade plockbara minibitar av leverpastejmacka till bebisen med ena handen och svarade på 3,5-åringens frågor om varför filen är så vit och varför russin är så skrynkliga.

Den ständiga följeslagaren till frukostbordet är kaffekoppen. Maken är snäll nog att kaffet igång till mig innan han går så det är nog en av de första sakerna som jag gör efter att ha kommit ner på nedervåningen – hälla upp en kopp kaffe.

Min kaffekärlek till trots så blev jag väldigt nyfiken när Emilie skrev om sin macalatte och kan inte annat än att testa. Visste ni förresten att Emilie är min stora inspiration i att välja ekologiskt och att leva mer hållbart? Om hon inte själv har något fint tips så är hon väldigt duktig på att lotsa oss vidare till andra duktiga personer och deras bra råd.

Om någon skulle vara nyfiken på hur det ser ut i vårt kök så kika in på min Instagram (@husnr24) där kom upp en liten bild nu på morgonkvisten.

Men vet ni vad? Nu är det hög tid att sparka igång den här dagen för det är faktiskt så att jag och bebisen ska iväg på lite hemligheter idag. Återkommer lite senare med avrapportering, tills dess får ni har en härlig dag.

Inlägget Hej tisdag och frukostdrömmar dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *