NYTT I MATRUMMET / NEW LOOK IN THE DINING AREA

Vi behövde en ny look i matrummet kände jag plötsligt! Har haft span på de där IVAR-skåpen från IKEA som man ser lite varstans på Instagram och i bloggar. Kändes precis lagom djupa så att de inte tar för mycket yta och ändå himla bra förvaring. Slukar en hel del kan jag lova! Sen är det ju så bra med vägghängda skåp! Lätt att dammsuga under och ger en luftigare känsla i rummet.

Jag behandlade skåpen med den vita betsen som finns att köpa på IKEA. Först tänkte jag bara köra en omgång men det blev faktiskt nästan tre strykningar till slut. Eftersom det var en ganska billig bets blev det sista skåpet jag gjorde mycket vitare än det första! Jag fick alltså fortsätta tills jag tyckte de såg likadana ut (eftersom de skulle sitta bredvid varandra också). Så det är ett litet tips, köp bättre bets eller häll upp alltihop i en annan burk och blanda runt OFTA!

Här ser ni före och efterbilder. Känner mig mycket nöjd och ska nu bara hitta fyra nya stolar! Våndas och drabbas ständigt av beslutsångest. Det lutar åt klassiska Thon-stolar men har så svårt att välja vilken färg som jag gillar bäst. Vi får se…..

Gillar att det finns lite mer plats att visa upp allt fint man samlat på sig. Lampan är ganska ny och köptes egentligen till ett annat rum men blev så fin där på skåpen att den fått stå kvar. Ni hittar den här!Gillar ni den blå vasen hittar ni den här! Timglaset är också en favorit och jag skulle gärna haft en i varje färg. Denna är från HAY och finns att köpa här.

Önskar er alla en fin lördagskväll och här väntas Mello såklart!

Kram Olivia

 

Inlägget NYTT I MATRUMMET / NEW LOOK IN THE DINING AREA dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *