Fältspatvägen, Gävle. Del 2

Foto: Frida Ivarsson

Mitt emellan ”master bedroom” och barnrummet fanns ett lutet rum utan fönster. Perfekt för en walk in closet. Vi ville fortfarande inte skruva i väggarna så en klädställning från Ikea, en stege för klackarna, en stor spegel och självklart en ryamatta fick sätta stilen i vår walk in….

Stege HÄR / Grå golvpuff HÄR

Foto: Frida Ivarsson

Jag älskar färgerna vi fick till i sovrummet, och jag som tydligen fått ”en grej” för överkast på slutet är heeeelt kär i detta gröna härliga sängöverkast. Det sätter hela stilen och var faktist vår utgångspunkt till stilen i hela huset. Det låga sideboardet är tillverkat i grå kuru och svetsad stål. Även detta stenbord har jag och Therese designat och säljer.

Överkastet finns HÄR/ blomman i hörnet kommer från Plantagen, Gävle/ Lampan på väggen finns HÄR/ Kuddarna i sängen hittar du HÄR/ Mattan är en gammal privat goding / Det vita bäddsetet i satin HÄR

Foto: Frida Ivarsson 

Köket är smart renoverat och leder från hallen till det stora vardagsrummet.

Foto: Frida Ivarsson 

Ett runt bord ”mjukar” upp, men det ger också många sittplatser.

Ett smidigt sideboard passar på så många ställen i ett hem, hallen, sovrummet och vardagsrummet. Just detta sideboard är extremt lätt och smidigt, vilket gör det ännu lättare att flytta runt (men alla är väl inte som mig) Blom postern på väggen har min kompis Josefine Gunhamre målat. Kaktusen och krukan kommer såklart från Plantagen Gävle.

Sideboard HÄR/ Spegel HÄR/ Lykta HÄR/ Kudde HÄR

 

Foto: Frida Ivarsson 

 

Stolarna kommer från Kartell och är lånade utav Lindholms möbler, jag hade siktet på ett par helt andra stolar egentligen. Och när jag inte hittade dom så irrade jag runt runt länge och va irri. Therese hade pekat på dessa och jag sa NEJ ganska surt, hahaha. Sen helt plötsligt såg jag på dom på ett helt nytt sätt och, tada, titt va bra dom blev.

Kontor ska vara ”stökiga” och inspirerande tycker jag. Nu menar jag inte stökigt med en massa papper överallt, då kan inte jag tänka. Nej, mer ett inspirerande kaos på ert sätt med en massa grejjer och bilder, det inspirerar mig.

/Marit

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *