God morgon denna nya vecka och en annan del av vårt kök

God morgon… eller nu har det ju faktiskt hunnit bli förmiddag minsann. Vi har startat igång denna nya vecka med alla morgonbestyr och alldeles strax ska jag och den yngsta loppan bege oss till simhallen för vårt härliga babysim.

Det finns några gäspningar med i bilden idag för Juni sov ganska så oroligt inatt.

Denna gång, med bebis nummer två, så hinner jag inte riktigt med på samma sätt att hålla koll på utvecklingssteg och att det kanske är det som påverkar sömnen. Hon har alltid sovit ganska så oroligt (om man inte ligger bredvid henne) så vi hänger liksom bara med. Och återigen blir jag glatt förvånad över hur allt kan rulla på trots sömnbrist.

Och vet ni vad som hjälper till? Juni vaknar alltid med ett leende. Hon är som en glädjebomb på morgonkvisten så hur tidig timman än är eller hur många gånger man än vaknat på natten så kan man bara inte låta bli att smila ikapp med henne.

På bild syns den andra delen av vårt kök. Det råder verkligen ingen brist på förvaring i vårt kök och det är vi väldigt glada för. Men allra mest glada är vi nog för vårt kylskåp från Smeg. Det är verkligen en pärla i köket.

Nu ska jag fylla upp en kaffetermos och sätta en bra podcast i hörlurarna och bege mig ut på promenaden.

Trevlig måndag!

Inlägget God morgon denna nya vecka och en annan del av vårt kök dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *