Nyvaken

Så här ser en nyvaken Aaron ut efter sin middagslur. Glad, sprallig och världens härligaste rufs i håret!

Vet inte hur många gånger jag skrivit detta på bloggen på sistone. Men. Nu har det varit sjukstuga igen. Och det är ingen mindre än jag själv som legat sjuk igen. Hade feber hela helgen och mådde verkligen skit. Men som tur var gick det över snabbt den här gången.

När Aaron sov idag passade jag på att ställa de här nya fåtöljerna på plats. Tillsammans med lite annat nytt till hemmet. Aaron skulle så klart provsitta direkt när han vaknade. Ville ju väldigt gärna känna på de nya vaserna också. Men där sa mamma nej! Åh vad det kliade i fingrarna på honom.

Imorgon visar jag hur det blev med resten av de nya sakerna!

Inlägget Nyvaken dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *