Sjukling

Jaha, så var det Aarons tur att bli sjuk igen. Lille fisen fick feber på natten när vi var i Malmö. Som tur var kunde vi köra i bra tid på lördagen så vi kunde komma hem och ta hand om sjuklingen. Han var helt utslagen när vi kom och ville bara sitta och gosa. Men efter lite medicin piggnade han till bra och på kvällen var det full fart.

Men sen har det tyvärr kommit rejäla febertoppar igen och inatt var det hemskt. Han hade över 40-graders feber hela natten. Trodde han skulle brinna upp ett tag. Inte mycket sömn för min del som inte kunde slappna av. Men såklart jobbigast för Aaron som var ledsen flera gånger under natten. Som tur var la sig febern imorse och han har varit på bra humör under dagen.

Nu hoppas vi bara att denna natten blir bättre.Det verkar ju dock på andra som att det har varit en seg influensa. Många barn som haft feber i flera dagar. Hoppas, hoppas Aaron slipper!

Inlägget Sjukling dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *