Allahjärtansdag med sjukstuga
Trots att stora loppan var pigg som vanligt igår (så att jag helt trodde vi inbillat oss hostningarna natten innan) så vaknade hon inatt och hade feber.

Hon tassade in till oss och frågade efter ett täcke till eftersom att hon frös. Då kände jag på hennes panna och den var kokande het. Vi trodde kanske att vi kunde undvika vabruari där ett tag med våra frenetiska handtvättningar och andra försiktighetsåtgärder, men tji fick vi…

Därefter spenderade jag natten med att lyssna på hennes rossliga små luftrör och smeka pannan.

Vi har tyvärr (men såklart) fått ställa in våra trevliga middag-hos-vänner-planer ikväll och istället håller vi oss hemma och kurerar loss. Ska försöka göra det allra mysigaste för oss ändå tänker jag.

Och under dagen kommer vi varva Bolibompa (hon är i vart fall pigg nog att dansa drakdansen efter varje avsnitt) med vätska, kolla feber, pilla i lite mat och lufsa runt här hemma. Kvällen blir god mat och hyra film för hemmabio.

Hoppas ni får en fin allahjärtansdag där ute.

Inlägget Allahjärtansdag med sjukstuga dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *