Matlust

Alltså lyckan när matlusten kommer tillbaka efter en veckas sjukdom. Aaron ville i princip inte äta något på hela veckan och det enda som gick ner var glass. Men nu är mitt lilla matvrak tillbaka och det känns så skönt. Det var nog hotellfrukosten igår som satte fart på magen igen.

Ja, hotellfrukost. För er som följer mig på Insta såg kanske att det blev en spontanövernattning i Malmö för vår del. I söndags körde vi nämligen ner för att kolla på en soffa. När vi var klara och det egentligen var dags att bege sig hemåt haspar mannen ur sig -Vi ska inte stanna en natt och ta in på hotell? Jag var inte sen på att haka på. Som tur var hade vi packat pyjamas och välling till Aaron så det var inga problem. Och vi tog en snabb sväng på H&M och köpte nya underkläder. Mer behöver man ju inte.

Vi checkade in på det nya Clarion och jisses så fint det var! Aaron var överlycklig att det fanns badkar, vilket vi inte har hemma. Efter ett härligt bad beställde vi roomservice, så gott! Och efter lite bus på rummet däckade lilleman på fem röda.

Vi hade verkligen två toppendagar tillsammans med familjen och Aaron var överlycklig. Att få springa runt på stan, i affärer, åka hiss och bara upptäcka massa saker är ju livet!

Inlägget Matlust dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *