FÖDELSEDAG!

Idag fyller den här goungen 7 år! Man får nypa sig i armen för det är obegripligt att det är så länge sedan han föddes. Vi firar med kalas i helgen och högst på önskelistan står fotbollsgrejor och pokémonkort :/ Man märker att han tillbringat ett par år i Frankrike när han meddelar att på menyn vill han ha oxfilé och vinssås med crème brûlée till dessert. Hahahaha!

För en tid sen gjorde vi ett superroligt produktstylingjobb för Theo & Jag som har massor av roliga och fina kalasgrejor. Detta temat kallade vi ”Little man party” med lite vintage feeling. Vi gjorde totalt 8 olika kalasteman och vi tänkte dela med oss av dessa lite efterhand så håll utkik!Roliga detaljer som muggar, mustascher, ballonger och honey combs. Allt i samma färgskala som håller ihop det hela.

Nu ska vi köra igång med firandet! Trevlig helg på er alla!

Kram

/Olivia & Matilda

Inlägget FÖDELSEDAG! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *