Influencermeetup 2017

Här kommer nu lite mer från inspirationsdagen i söndags. Det var alltså Frida som driver Trendenser, som är Nordens största inredningsblogg, som anordnade denna inspirationsdag för influencers, vilket hon gjorde för första gången för nio år sedan.

Årets tema var prissättning och reklammärkning av samarbeten i sociala medier, något som är högst aktuellt just nu.

Det fanns en tendens till att bli starstruck flera gånger under dagen och inte minst när vi skulle få träffa Sofi Fahrman. Hennes föreläsning byggde på olika ”sayings” som Sofi lever efter och genomsyrades av girlpower och hur viktigt det är att sprida kärlek och hjälpa till och stärka varandra istället för fulknep och vassa armbågar.

Den lyxiga goodiebagen har jag omsorgsfullt plockat upp här hemma och sagt ”men åhhhh” flera gånger. Den var proppad med härligheter från bland annat från dagens sponsorer som var Royal Design, Rum 21, Trivselhus, Adtraction, Mapiful, Nordhem och Clarion Post.

Här talar Edvin som grundat Mapiful om deras resa…

…och här Gunilla om annonsmärkning av reklam och samarbeten i bloggar och andra sociala medier. Jag blev så glad för Gunilla och hennes sätt att knyta juridiken ihop med sociala medier och lyckas med konststycket att inte förarga (allt för mycket i alla fall) influencers utan istället visa på reglerna och inspirera.

Ljuvlig laxsashimi som mingeltilltugg, något som jag dock missade, där och då tankade jag istället lite bebis- och barngos med familjen på hotellrummet.

Under kvällen var det trerätters och en vegetarisk tråd rakt genom menyn, inte mig emot alls.

Här lyckades en själv faktiskt hamna på bild, till råge på allt i samma bildruta som min pyssel-idol Kreativa Karin (med det rosa halsbandet), och jag verkar vara mitt i något engagerande samtal.

Sofi lever som sagt efter flera sayings och detta, ”I never lose – I either win or I learn”, är verkligen bara så sant.

Och så självaste Frida, först tillsammans med Sofi och sist under sin egen föreläsning, som jag är så imponerad av med hennes bjussighet kombinerat med knivskarpa sinne för ekonomi och entreprenörskap.

Förutom nya uppslag och bekantskaper så tar jag allra främst med mig just den där känslan som genomsyrade hela dagen ”girls compete with each other, women empower one another”. Så väldigt viktigt.

Alla bilderna är tagna av dagen och kvällens fotografer Alice J och Wfoto.

Inlägget Influencermeetup 2017 dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *