Kärlek till krukor

Nu är vi inne i Mars och ett steg närmare våren! Det blir ljusare och ljusare och jag längtar så till att få väcka upp trädgården och växthuset och ta fram utemöbler och växter  på altanen.

Jag är helt kär i dessa handgjorda lerkrukor från Bergs Potter, finns i en massa olika storlekar och färger på leran. Jag köpte ett gäng ifrån min fina instavän @ginger_and_blonde som har en jättefin liten webshop med handplockade produkter och fokus på hållbarhet och ekologiskt. Just nu och fram till och med torsdagkväll (2/3) får man 15% på alla krukor ifrån Bergs Potter. Så passa på!

Jag har de lite överallt i huset sovrummet, köket och vardagsrummet. I köket är de mindre perfekta till kryddor. Ska köpa några större också som ska få bo i växthuset och på altanen så fort vi fått lite varmare väder.

I sovrummet har vi även satt upp nya sänglampor, superfina! De är ifrån markslöjd.

Sponsrat inlägg!

Inlägget Kärlek till krukor dök först upp på Josefin Netz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *