HIGH TECH HOME

I samarbete med Glue. När man lever med en teknikbörd av högsta rang får man ofta kompensera kring saker som  för andra är helt självklara. Som tex lysknappar, ja alltså knappar som man tänder och släcker ljuset i huset med. Sånt finns inte hos den äkta teknikbörden inte. Till den väldigt analoga fruns förtvivelse!

En sak som jag däremot är väldigt glad och nöjd över är vårt automatiska lås från Glue! Ja, det är otroligt smart faktiskt. Vi kan styra låset via en app så att folk som behöver komma in i lägenheten (barnvakter, städare eller hantverkare) kan göra det genom att vi låser upp eller ställer in låset efter den tid som behövs. Har man själv glömt nyckeln behöver man inte ringa låssmeden för att komma in…

Här läser du mer!

Från den här skärmen styr vi lyset… det är inte min favoritpryl på väggen här hemma men men vad gör man inte för husfriden?

Kram

/Olivia

 

Inlägget HIGH TECH HOME dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *