Och så blev hon åtta månader

Och så blev hon ju åtta månader igår….

Även om vi inte hade full kalasstämning, av förklarliga skäl, igår så lyckades vi kalasa till det litegrann. Vi gjorde egna mini-donuts som blev bra mycket nyttigare än de traditionsenliga och till och med passande för de minsta av magar.

Annars har vi haft första friska dagen här hemma idag och bara fortsatt kurera oss klart. Lekt med lera, haft disco, jag har lyft upp armen snabbt varje gång det varit dags för lillan att vila och sagt ”jag tar henne i vagnen” och njutit av att lyssna på podcast och gå med ett barn och en hund.

Sedan har vi också fått ordning på huset (och den gigantiska tvätthögen) och planerat upp veckan vad det gäller mat och aktiviteter. Just vad gäller aktiviteter så var det nog mest för min egen skull, vars fantasi börjar tryta lite avseende hemmaaktiviteter, för jag tror faktiskt att vi håller oss hemma denna veckan.

Får lite dåligt samvete då den stora loppan varit ifrån förskolan så mycket redan men jag vill verkligen inte att det ska tas hem något mer därifrån. Plus att vi ändå har ett dygn kvar innan vi nått våra 48 timmar som friska.

På tal om de där 48 timmarna så måste jag också nämna att våra promenader idag togs i skogen, på behörigt avstånd från någon som skulle kunna tänkas bli smittad, så att ingen känner sig orolig över det.

Nu kanske någon stackars gråsparv får flunsan kom jag att tänka på…

Inlägget Och så blev hon åtta månader dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *