Ett barn kort

Idag var det minsann bara jag och den här lilla loppan när vi vaknade på tidig morgonkvist. Den stora dottern hade nämligen en spontan övernattning hos mormorn som hon hade längtat så efter.

Det blir minsann väldigt tomt när den stora tjejen inte är hemma och det kändes helt klart ovant både igårkväll och idag. Även om jag vet att hon har det superb så saknade jag henne ungefär direkt, men passade på att ge den mindre tjejen odelad uppmärksamhet och bebislek under tiden. Men visst det gick inte allt för lång stund av förmiddagen innan jag packade in oss i bilen och åkte mot Hällevik jag också.

Och där har vi varit, hela dagen faktiskt. Vi avslutade med att festa loss på ostfondue som är en sportlovstradition i vår familj. Eftersom vi varit sjuka i alla omgångar så blev det en något försenad ostfonduesittning och alltså först idag som vi fick ihop det.

Det är så vansinnigt gott. Så gott att det fanns en överhängande risk för ett behov att knäppa upp byxknappen mot slutet av middagen.

Nu ska undertecknad med en mätt mage och tunga ögonlock alldeles strax ska krypa ner under täcket.

Inlägget Ett barn kort dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *