Fredagskickar!

När jag vaknade i morse så smög solen solen sig in genom glipan mellan gardinerna. I dag är första dagen på våren. Solen idag ger verkligen fredagskickar och hopp om liv och glädje. Nu har det varit dystert så länge att det ska bli skönt med utesäsong. Snart är det dags att hänga in vinterjackan och ta fram en vårigare outfit. Nya vita sneakers, tunnare jacka, klänning, solglasögon. Och en klänning jag sneglat på länge är denna ( se bild ovan) från HM. Så häromdagen så testade jag den och så fick den följa med hem.

Helgen är snart här och jag ska hämta ett nytt skrivbord, fixa våriga naglar och så ska jag pyssla lite i uterummet. Jag städade upp där lite då vi var hemma på sportlovet men nu känns det något varmare där ute. Och just, tomatfrön ska ner i jord!

Inlägget Fredagskickar! dök först upp på Odds & Ends.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *