Åhus Finest – premiäröppning

Åhus_finest

 

Här kommer lite mer från vad vi hittade på igår, jag och storloppan åkte för att besöka Åhus Finest som premiäröppnade igår och jag kan säga att ingen av oss lämnade butiken besvikna.

Jag verkligen längtar tills nästa gång vi ska åka dit. Fin inredning (allt till försäljning), trevlig miljö och slurpig mat. Vi beställde varsin Cola och smaskade loss på plockpizza. Syndigt gott båda två.

Johanna som äger och driver Åhus Finest är en vän genom en vän (om man nu kan säga så?) och var tidigare butikschef på en av mina favoritpärlor till butiker och har nu flyttat sin fingertoppskänsla till sitt alldeles egna butikskoncept. Yay för mig som nu har en pärla väldigt mycket närmare hemmet.

Och sist, men inte minst, så fick vi lyxigt nog sitta ner och luncha med vår vän Petra, som var i butiken och hjälpte till vid öppningen, härligt att hon lyckades klämma in en paus när vi var på besök.

Fick förresten lite frågor både här på bloggen och per sms om vart min rosa trench kommer ifrån, som syns här, och den är köpt i butik här hemma i vår lilla stad men hittas också HÄR (annonslänk). Den inhandlades inför Göteborgsresan och jag tror faktiskt att den kommer bli en sådan där ”denna lever jag i” denna våren.

Inlägget Åhus Finest – premiäröppning dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *