Skötväska

Annonslänkar // Svart HÄR // Zebra HÄR // Militärgrön HÄR // Denim HÄR // Svart-beige HÄR // Silvrig HÄR //

Något jag inte köpte när Aaron föddes var en skötväska. Kände helt enkelt att jag inte behövde det och sen tycker jag de flesta skötväskorna är så himla fula. Jag har bara kört på en stor väska där allt legat i ett enda stort fack och det har faktiskt funkat bra. Kanske ska tillägga att Aaron aldrig ätit ersättning så har  inte behövt ha flaskor och mat med till honom.

Men nu är det ju snart dags för ytterligare en liten att ha koll på saker till. Så jag har börjat funderat på det här med en ordentligt skötväska. Aaron kommer ju fortfarande vara relativt liten. Så blöjor och andra saker till honom kommer också behöva packas ner. Det där med fack att kunna sortera i känns helt plötsligt lite lockande. Kan redan nu se mig helt svettig i ett skötrum där jag gräver efter rätt blöja/kläder i ett enda stort fack.

Jag har börjat kika på väskor i alla fall och de här tycker jag funkar rent utseendemässigt. Sen är det svårt att avgöra funktion på endast bilder. Men drömväskan hade helt klart varit den i denim från Chloé. Synd på det höga priset bara. Kanske kan bli en tidig förlossningspresent (eller vad säger du älskling?).

Har ni några tips på snygga skötväskor? Som helst har fler än ett fack då ja.

Inlägget Skötväska dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *