LÄGENHETSSTYLING PART 3 -KÖKET

Bilder från köket! Är helnöjd med resultatet, ibland blir man nojig av alla val och beslut som ska tas… Den lilla öppna hyllan blev ett mysigt inslag. Det är en vanlig trähylla som vi sågat och målat i väggkulören. Konsolerna (egentligen bara vanliga beslag) målades också i samma färg och frästes in i hyllans underkant för att synas så lite som möjligt.Flera av detaljerna på bilderna kommer från världens sötaste butik, Ängshem inrederi! Saxen är jag bara helt förälskad i! En rejäl, praktisk och snygg hushållssax! Mitt bästa presenttips tillsammans med en blombukett ?

Belysningen är också på plats med läckra lampor från H. P Skjalm som ni hittar här! Bra pris också!

Kram Olivia

Inlägget LÄGENHETSSTYLING PART 3 -KÖKET dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *