Det där med målade naglar hör inte till vanligheterna

God morgon kära ni… Jag tror, om jag ska vara helt ärlig, att jag lyckats måla naglarna en gång bara sedan Juni kom. Och det var till Kajsas bröllop.

Innan sommaren så hade jag fixade naglar (alltså naglar med akryl) och när jag bestämde mig för att pausa med detta så lovade jag mig själv att ta hand om dem själv istället. Ha lite manikyrtid någon gång i veckan, gärna var flitig med vårdande olja och måla dem ofta…

Jo, men visst…

Men så kom den där lördagen då vi skulle till Eriksberg, då jag var pigg efter en morgonträning och fick feeling – de blev målade. Jag hade köpt ett lack som ska vara extra hållbart och jag måste säga att det har det verkligen varit.

En naglar och händer utsätts för ”en del” som småbarnsförälder, så de har blivit väl prövade, men har faktiskt hållit sig fina hela veckan.

Mycket trevligt!

På tal om trevligt (och för att jag ska sluta rabbla om nagellack) så måste vi starta igång dagen nu, för idag står en hel del på schemat.

Jag har försökt söka på nätet efter den ljusljuslila kulören som jag fick tag på på lacket, men inte lyckats hitta rätt tror jag inte, men HÄR (annonslänk) hittas en hel uppsättning av lack med extra hållbarhet.

Inlägget Det där med målade naglar hör inte till vanligheterna dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *