Jag är med hemsida!

..och oj vilket jobb det har varit! Stor jäkla eloge till er som kodar och bygger upp era bloggar. Jag tyckte det var klurigt med att få ihop en frontsida + två undersidor haha. Men efter mycket googlande, youtubeande och lusläsande av instruktioner så är nu min hemsida med portfolio äntligen klar.
Så, varför har jag fixat en hemsida? Jag har helt enkelt ett personligt mål med att kunna dra in lite cash på mina bilder. I och med att jag fick en ny tjänst på jobbet valde jag också att gå ner i arbetstid, så att jag ska kunna arbeta en dag i veckan med egna projekt.

Jag har velat fram och tillbaka med om jag ska skriva ut detta, eller bara hålla det hemligt och outa OM det går vägen. För det vet jag ju inte om det kommer att göra. Men nu är det ”out there”, och bara det är ju en extra sporre till att fortsätta jobba på att nå mina mål. Plus att jag vill dela med mig av vad jag gör med er. Ni får gärna hålla tummarna för mig!

I samma veva började jag också att klura på logga. Jag letade säkert flera veckor efter någon som skulle kunna göra den åt mig, men det landade tillslut med att jag gjorde den själv. Jag var ute efter något enkelt och minimalistiskt, och efter ytterligare ett par veckor landade jag i denna logga:

Som jag är nöjd med, för tillfället i alla fall! Vill ni kolla lite närmare på min nya hemsida hittar ni den på johannamontell.se.

Inlägget Jag är med hemsida! dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *