Vårkänslor och storshopping

Den stora loppan var minst sagt överförtjust i att mormorn och bonusmorfarn äntligen var tillbaka hemma i Sverige efter sin semesterresa. Så förtjust att hon definitivt inte ville följa med oss på stan för att springa ärenden.

För att krydda storloppans glädje lite till så kom hennes kusin ut också och de fick alltså busa för tredje gången denna veckan. Anar att en viss tjej är toknöjd med sitt påsklov.

Och vi föräldrar fick röja av den där ärenderundan med endast ett stycke bebis och det gick nog allt mycket smidigare så. En win-win helt enkelt.

Vi hanterade de två växtskutten som tjejerna tagit här hemma och passade på att hitta lite skor till vår yngsta tjej. Känns bra att hon har lite att ha på fötterna hon också nu till våren.

Och undertecknad mös loss i favoritjackan och de nya brallorna som är ifrån Olivias försäljning av MILK Copenhagen som jag skrev om här. Skulle så gärna vilja hitta en snygg volangblus att matcha de lite sportigare byxorna, men i brist på det fick det bli en vanlig hederlig vit skjorta.

Och så fick jag dricka lyxkaffe.

Och  s e r  ni hur fina träd vi har i vår lilla stad just nu?

En fin lördag helt enkelt.

Inlägget Vårkänslor och storshopping dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *