Vi har flyttat till Söder

Under förmiddagen igår tackade vi för oss ute i Täby och flyttade in i Anna (som jag känner från pluggtiden i Uppsala) och Oskars gästlägenhet.

Vilken supersmart grej det är med en gästlägenhet i bostadsrättsföreningen och så mysigt det var igår att få installera oss. Då kom den där låtsats-att-vi-bor-här-känslan igen.

Anna och Oskar bor på Söder och vi hängde där egentligen hela dagen igår. Testade burgare på Paradisets matmarknad (där allt innehåll är naturligt och efter hållbarhetskoncept), åt kanelbulle och drack god kaffe och röjde loss i Tantolundens lekpark.

Och så undrade stora loppan varför någon målat ett konstverk mitt på väggen och vi fick lite snabbt komma på ett (halvpedagogiskt) sätt att förklara grafittin (och ”prova inte detta hemma”-begreppet).

Nu ska vi kila över till Anna, Oskar och deras lilla Alex för att morgonpussas och äta frukost ihop. Därefter ska vi spendera dagen i Hagaparken och vem vet vi kanske springer på en prinsessa eller två.

Framför allt hoppas jag få kramas med min vän Kristins egna lilla prinsessa som jag i så fall träffar för allra första gången.

Önskar er en fin första dag av maj månad.

 

Och glöm som sagt inte att trycka på hjärtat  här nedanför om ni uppskattar inlägget… 

Inlägget Vi har flyttat till Söder dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *