EVENT på ELECTA

Förra torsdagen var det alltså dags för Moe of Sweden att testa vingarna när det gäller event! Tillsammans med vår grymma bloggkollega Christin aka midiss på Instagram roddade vi ihop hela härligheten som ägde rum på Electa i Malmö. Man kan väl säga att det kändes gott att det var en långhelg som väntande efteråt… för vila behövdes, MEN det är värt allt slit och fixande för den positiva feedback vi fick och all energi man får med sig!

Gott småplock serverades på skärbrädor från MOE & Grandpa såklart ?

Den stora behållningen är ju som sagt alla inspirerande människor man träffar på en sån här tillställning. Jag blir alltid lika överraskad av hur många duktiga och framgångsrika kvinnor det finns runt mig! En av dessa var Frida, en riktig stjärna! Inte bara en makalös fotograf (bilden ovan är tagen av henne) utan också en bloggerska med krut i. Läs, njut, inspireras och kanske provoceras!

Det stora blomsterarrangemanget blev nog det mest fotograferade under kvällen, och det förstår jag! En magisk kreation gjord av Bara Blommor!                                                 Bild lånad av Frida G Svensson

Det här är Marie som är klinikansvarig på Electa i Malmö, en riktig pärla som har koll på allt du behöver veta om hudtyper, syror, masker, diverse behandlingar och celluliter(!) Chokladen hon bjuder på kommer från Chocolatte och jag lovar, dessa var som ljuv musik på tungan!

                                                 Bild lånad av Mirijam Geyerhofer

                                                       Bild lånad Chocolatte

Sist men inte minst måste jag ju skryta lite om goodiebagen! Tänker att bilden säger allt… sköööön goodiebag va? Läs gärna mer här om produkternas egenskaper och effekter. Frida har koll på allt ?

                                                  Bild lånad av Frida G Svensson

 

Nästa gång hoppas jag på ett event där vi kan köra i ännu större skala! Håll utkik!

Kram Olivia

Inlägget EVENT på ELECTA dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *