Härliga fredag

Nu är det den delen kvar av graviditeten när endast gravidkläder funkar eller plagg från mannens garderob. Idag lånade jag hans skjorta och tidigare i veckan har jag bott i hans t-shirts. Det där sjuka shoppingsuget börjar tränga på också och just nu drömmer jag om en helt ny garderob, Drömma kan man ju alltid göra!

Fredag idag och jag har börjat den med ett besök hos frisören. De slitna topparna fick åka och det blev faktiskt en rejäl bit. Alltid lika skönt att bli av med slitet hår. Efter klippningen tog jag en fika med min frisör som framförallt är en nära vän till mig. Även hon ska ha barn och vi är beräknade med 3 dagars skillnad bara. Så himla roligt. Tänk om vi kommer ligga på BB samtidigt, hur häftigt hade inte det varit!

Nu fortsätter fredagsmyset. Familjen ska packa ihop sig för ett restaurangbesök sen ska vi kolla på fotboll här i byn. En sån här fredag behövde jag verkligen efter sjukdom och isolering i huset.

Ps. Tryck gärna på hjärtat under de inlägg som ni gillar. Så vet jag vad ni uppskattar och vill se mer av. Puss!

Inlägget Härliga fredag dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *