Helgen och möte med PT-Alex

 

 

Hej hopp

Vilken underbar helg. Jag och Pär har njutit av god mat och vänner både lördag och söndag. Lördag kväll hade vi bjudit hem ett par som är nya vänner för oss. Jag har känt både Frida och Henry många år, men vi har inte umgåtts på jätte länge. Jag och Pär mötte dom på vinmässan i Borlänge och märkte att dom var lika mat nördiga som vi. Därför bjöd vi hem dom, och vi hade såååå mysigt. Älskar att hitta nya vänner.

På söndag hade vi blivit inbjudna till en fantastisk 10-rätters meny på Vero-vin i Gävle. Vi var 10 personer, åt 10 rätter och drack 10 olika men väldigt sällsynta viner. En magisk middag mao. Kocken var Peter Aldemo och Robert Olsson valde vinerna. Magiskt

Tja, jag känner att jag slutade på topp. Nu är det ett betydligt nyttigare liv som väntar, även på helgerna. Idag var jag hos Alex första gången. Vi gick igenom allt ifrån hur mina träningsrutiner ser ut, min mat vanor, vikt och längd. Jag fick även testa Alex nya våg som mäter fett/muskel/vätska i procent i kroppen.

Vi har satt upp tydliga mål för dessa 8 veckor och jag ska tillbaka om en vecka och göra fystest. Jag och Alex är superpeppad och tänker dela med oss av recept och tränings upplägg och självklart de allra bästa tipsen. Alex ska göra ett upplägg åt mig och med kosten ska vi få upp förbränningen rejält. Jag tycker detta ska bli sååå spännande. Och jag är så glad att ni är så många som vill hänga med på detta. 8-veckor kan alla köra.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *