God morgon och blommande vår… försommar?

God morgon… Här hemma surplas det kaffe och spejas ut över vår lilla stad som håller på att vakna.

I Stockholm kunde vi verkligen se skillnad på hur grönskan tog fart bara under den tiden vi var där och här hemma verkar det gröna inte heller legat på latsidan. Visst är det bra härligt?

I Stockholm har vi haft så fint väder att det vissa dagar känts som sommarvärme.

En första vardag hemma och det är alldeles strax dags för morgonrace (frukost, kläder, förskola) och så får vi se lite vart dagen tar oss. Efter att ha varit iväg många dagar så kan det väl vara på sin plats att bara vara hemma och sköta om våra vrån.

Lite nytt har vi också med oss hem i vår packning. Bland annat denna blusen som kommer ifrån vårt fina HM och kombinerar några av mina favoriter – randigt, volang och blomprint. En riktigt härlig blus.

Och på tal om shopping så har jag spanat in systrarna Fahrmans kollektion för Ellos (som släpptes igår) och alldeles strax kommer mina tre favoriter (fann så mycket fint!), men nu måste jag kicka igång det där racet först och främst minsann…

Önskar er en fin tisdag!

 

Och just det… Glöm inte att klicka på hjärtat under de inlägg som du gillar! 

Inlägget God morgon och blommande vår… försommar? dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *