Lite nytt….

Inlägget innehåller reklamlänkar

 

Topp HÄR/ Skor HÄR/ Kjol Lee jeans ”gamla som gatan som jag sytt om till kjol”

Hej på er

Kom igen nudå våren!!!!

När min kompis Stina var här vid sista april så låg vi i soffan tillsammans och nätshoppade lite (det är ju såååå härligt) Först lägger man jätte många saker i varukorgen, sen tar man bort lite, sen lite till….. Sen klickar man hem, provar och skickar tillbaka hälften, Hahaha. Snälla säg att fler är som jag?

Denna topp och dessa klackar blev ”keepers” iallafall. Gillar slitsen på toppen och den laxrosa färgen till ljusa jeans och bruna ben. Så snyggt. Klackarna va inte alls som jag trodde, dom va bättre. Kändes som en skön strumpa att dra på sig, helt utan dragkedja. Och öppen tå ÄLSKAR jag på sommaren. (Helt normala i stl, jag har 38:a) Visst var dom härliga?

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *