Med mynta i köket

Något jag verkligen tar med mig ifrån Stockholm är hur inspirerad en blir av andra. Vi fick ju lov att traska rakt in hos våra vänner och också vara på plats några dagar och då hinns det med att känna in lite rutiner och vad de har för kloka tankar om andra saker.

Så slog tanken mig idag vilken härlig känsla det är att bli just inspirerad av andra.

Idag har vi hoppat från soffan, rakt ner i ett kuddhav, som är en vanlig barnlek hemma hos Lisa och Rikard som vi bodde hos först.

Färsk mynta har flyttat in i köket eftersom Anna och Oskar, som vi bodde hos därnäst, gjorde smoothie varje morgon med mynta i. Det görs ju en hel del smoothies här hemma sedan innan men nu har vi tagit efter vanan att ha det just till frukosten. Och varje dag också.

När jag var hemma hos Rebecca igår så var det lätt att bli inspirerad av det mesta, men särskilt dessa handdukar som hon skrev om HÄR, så otroligt fina och precis sådana har jag hållit utkik efter ett bra tag. I övrigt så sa Rebecca så många saker igår som jag tänkte ”ja, precis så tänker jag också…”. Så himla klok är hon.

Inspirerad blir jag också av Marits kommande träningsupplägg, tänker jag nog minsann hoppa på, HÄR kan ni läsa mer om vad som komma skall.

För att inte tala om hur inspirerad jag blir av två gånger Josefin som vars hem varit med i SVT:s ”Vem bor här?”. Min kära bloggkollega Josefin Netz som ni hittar till HÄR och fina Josefine Gunhamre vars instagram ni hittar HÄR.

Och det är väl det som är så härligt i mötet med andra människor – att inspireras ur sina egna ramar och hitta lite nya vägar istället. All världens credd till alla fantastiska människor som finns runt mig.

Annars då? Annars har jag haft en fin dag med mina tjejer när pappan i familjen varit på vift till sena timmen. Cykeltur i isregnet, kuddhoppande och varmt bad. Men visst märker jag att det är något som tynger mig, energin är inte riktigt där på samma sätt och tålamodet har varit något svårare att hålla i än vad som är vanligt.

Hoppas att ni haft en fin dag!

Inlägget Med mynta i köket dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *