Frans-kudde

Inlägget innehåller reklamlänkar

Den här franskudden i linne tycker jag så mycket om. Det är egentligen ett örngott, men jag tycker lika gärna man kan ha den som ”snygg-kudde” i soffan eller en fåtölj. Den kostar 199:- Och ni hittar den HÄR

Just nu har Ellos 25% på deras egna sortiment. Så passa på.

 

Hej finingar.

Fredag igen, tycker det är måndag/fredag varje dag. Veckorna flyger iväg, men har man skoj på jobbet så blir det så. ”Lugnare” fredag för oss idag. Startade dagen med långträning på gymmet (fick höra av en karl att jag såg biffig ut, hahaha, tackarrrr) Sen lite rea shopping på stan på en butik som heter Selected style som tyvärr ska stänga…. Lunch hemma hos mig, sen planering av nästa veckas styling uppdrag och packning av bussen. Häpp så var dagen slut.

Har precis njutit av Pärras goda kött, fast utan vin denna gång. De andra åt korv också, den hoppade jag över. Kött och sallad utan sås blev det idag. Nu har vi gått in i 8-veckor med bra mat och mycket träning och jag är såååå pepp inför mitt 1.a träningspass med Alex på tisdag.

Ni som är med nudå, nu kör vi!!!

Mina 1.a tips på hur vi ska genomföra dessa 8 veckor ihop:

  • Ingen alkohol
  • Inget godis eller socker
  • Ät ordentlig bra mat varje dag, ingen halvfabrikat. Mycket grönsaker, bra proteiner, skippa oljan och smöret. Ät ris, quinoa och matvete.
  • Rör på dig minst 3 ggr i veckan.

Jag kommer så småningom dela med mig av både övningar och hela träningspass. Och självklart med recept såklart. Ha en fortsatt härlig fredag nu hörrni.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *