#instalove

Vad jag funderar på just nu (de stunder som tankarna inte kretsar kring något bebisrelaterat) är sådant jag sparat på Instagram de senaste veckorna.

  • Sommarskor– espandrillos med ballerinakänsla känns bara så jag, via Castaner official.
  • Baldakin med det lilla extra- vi hakade på trenden med baldakin väldigt tidigt, och har även hunnit sälja vår. Nu är jag sugen igen, men skulle gärna ha med någon extra detalj, kanske lite såhär, som hos Spell med mormors-spetsdukar.
  • Klockmalva– jag bara måste skaffa en, som hos Karin Norensund.
  • Att dekorera mat och bakverk med blommor, hur vackert? Ingen är gladare än jag att vi har sått både krasse och blåklint till sommaren. Bild lånad av Pernille Friixs.
  • En tjej i Vienna. Känner lite särskilt för den staden eftersom jag bott där en period. Och nu är jag kär i hennes hem, DIY-tips och blomsterarrangemang. Fick nys om hennes konto vi #atmine- en av få hashtags som jag verkligen följer och har koll på.
  • En dag hoppas jag att mina barn ska älska kaniner lika mycket som jag gjorde som barn, så jag får möjlighet att ha en sån här liten gos igen, via All that is she. 
  • Riktig mysstämning över det här vardagsrummet hos Perfection makes me yawn som gör mig förmakspalmssugen.

Inlägget #instalove dök först upp på What Decorates My Day.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *