Jeansjackspremiär, fotboll och middag med vänner

Idag slog det minsann om här hemma och blev varmt och soligt. Även om det fortfarande var lite kallt i skuggan så gick det alldeles utmärkt att ha en tunnare jacka och då åkte en riktig gammal klassiker fram från min garderob.

Jag vet, på riktigt, inte när jag köpt denna jeansjacka. Så gammal är den. Jag är inte helt säker men det kan kanske vara så att den är från gymnasietiden någongång.

Visst är det härligt med favoriter?

Den har fått kika fram i olika omgångar och jag vet att jag hade den väldigt mycket min sista termin i Uppsala (2009) och när jag fick feeling idag för att plocka fram den så blev jag nästan rädd att jag skulle ha sorterat bort den. Men icke!

Så den, ett par vida byxor och sedan solbrillor och så spenderade vi eftermiddagen med att kolla i lite fotboll. Perfekt sysselsättning en solig dag även om jag erkänner att jag pratade mer med vänner än kollade på fotbollen.

På tal om vänner så knackar våra middagsgäster alldeles strax på dörren – nu blir det hamburgare och bubbel.

Inlägget Jeansjackspremiär, fotboll och middag med vänner dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *